Tréning, coaching

Profitáljon Ön is képzéseinkből!

Érdekel

Tréning, coaching

“Mindig a tudásba vetett befektetés hozza a legnagyobb eredményt.” – Benjamin Franklin

Szeretné, ha cége nagyobb forgalmat érne el, ha az értékesítés még hatékonyabb lenne? Vezetőként új és friss ismeretekre, tudásra, szempontokra kíváncsi, hogy még eredményesebb legyen?  Vagy úgy érzi, sikertelenül hadakozik az időbeosztásával a család és a cég között? Esetleg új üzleti feladatok várják Önt?

Mindannyian tapasztalhattuk már, hogy önmagunk és mások irányítása, egy – akár üzleti, akár magán – kapcsolat “behangolása” a világon talán a legnehezebb feladat, mert minden ember egy rendkívül komplex, sokváltozós képlet. Ezt a tényt (is) figyelembe véve közel 20 év sikeres ügyfélkapcsolati, értékesítési, vezetői és tréneri gyakorlatára épülő képzéseink a személyiség, a gondolkodásmód fejlesztése mellett a mindennapokban kézzelfogható és azonnal hasznosítható gyakorlati tudással ruházzák fel a résztvevőket, hogy ha felveszik a telefont vagy leülnek egy tárgyalásra, egyre eredményesebben tudjanak profitot termelni.

Emellett az egyéni – üzleti, vezetői – kihívások kezelésére is van megoldásunk: COACHING »

And these unique blends are intended for those who work with international clients (in English):

EFFECTIVE AND PERSON-ORIENTED SALES »                                               CUSTOMER RELATIONSHIP SKILLS TRAINING »

A képzések célja, hogy a résztvevők olyan elméleti és gyakorlati tudást kapjanak, amely segítségével:

  • a későbbiekben önmaguk is felderíthetik a megoldandó problémák természetét,
  • megértik az esetleges eddigi kudarcok okait, hogy a jövőben elkerülhessék azokat,
  • megfelelő és használható eszközöket kapnak a fejlődéshez,
  • ezáltal a rájuk váró feladatokat egyre sikeresebben és eredményesebben oldják meg.

Módszereink, előkészületek

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy nemcsak minden ember, de minden szervezet is más és más, ezért nem előre csomagolt „konzerv” tréninget adunk, hanem gondos tájékozódás és felmérés után választjuk ki a fejlesztendő területeket és a hozzájuk kapcsolódó témaköröket és módszereket. Ehhez lehetőséget kérünk, hogy személyesen vagy írásban információt kérjünk az alábbi források valamelyikéből:

  • Cégvezető / HR vezető
  • A fejlesztésben részt vevő csoport/ok vezetője/vezetői
  • A fejlesztendő csoport tagjai

A tréningprogram lebonyolítása, alkalmazott módszerek:

Abban hiszünk, hogy a tudás önmagában még kevés, csak az alkalmazott tudás igazán értékes, így nagy hangsúlyt helyezünk az elméleti és gyakorlati munka arányára és az interaktív munkára (workshop, brainstorming, páros munka, videotréning, szituációs gyakorlatok), hogy a résztvevők minél több „aha-élményben” részesüljenek, illetve elsajátítsák az elméleti ismeretek gyakorlatban történő alkalmazását.

Igény szerint lehetőség van csapatépítő jelleggel a tréningek külső helyszínen (szállodától az erdei táborozásig) történő megrendezésére is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Jelentkezzen a tréningünkre!