Rólunk

FELNŐTTKÉPZÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁMUNK: B/2020/000331

Stoll Gábor

1996-tól 14 éven keresztül foglalkoztam sikeres értékesítési rendszerek (B2B és B2C) felépítésével és ügyfélkapcsolatok menedzselésével, továbbá 2002 óta people-management-tel, mentorálással, képzéssel és üzleti fejlesztéssel. Vezetői pályafutásom alatt különböző üzleti szervezetek felépítésével, több száz munkatárs felvételével, képzésével, fejlesztésével és jó néhány exit-management-tel kapcsolatban szereztem értékes tapasztalatokat, emellett folyamatosan képzem magam a pszichológia és az ember testi és lelki működésének különböző területein.

2002-től egy rendkívül sikeres magán-egészségügyi cég (Medicover Zrt.) szolgáltatási palettájának és értékesítői csapatának országos szintű kiépítésében értékesítési igazgatóként, emellett 2003-ban igazgatósági tagként a Medicover Egészségpénztár (most Aranykor Ept.) létrehozásában vállaltam úttörő szerepet. Ezt követően az MC&CD Kft  Sales&Marketing igazgatójaként dolgoztam egy rendkívül árérzékeny piacon, majd 2005-től egy német pénzügyi tanácsadó cég (AWD Magyarország Kft.) legsikeresebb menedzserként 5 éven keresztül kulcsszerepet játszottam az értékesítési eredmények látványos felfuttatásában, egy rekorderedményeket elérő, 27 fős csapat létrehozásában és mentorálásában, valamint egy 140 fős tanácsadói és vezetői csapat kiválasztási és képzési rendszerének kialakításában és a mindennapi fejlesztési feladatokban. Angol nyelvtudásomnak sokszor vettem hasznát, külföldön (USA) és 10+ év üzleti tárgyalásain egyaránt. Időközben lediplomáztam a Szolnoki Főiskola közgazdász szakán, valamint elvégeztem egy 3 éves Management Akadémiát és egy nemzetközi Train the Trainer kurzust.

2010-től az addig felhalmozott vezetői, értékesítési és sok száz órányi előadói/fejlesztési tapasztalataimat sikeres tréningek formájában adom tovább, folyamatosan fejlesztve és kiegészítve mind elméleti, mind gyakorlati ismereteimmel. 2020-ban pedig (a Covid-19 járvány miatti kényszer-szabadidőben) Mestertréner végzettséget szereztem (MT.2020.05.06).

Cégünk megalapításakor fő törekvésem volt, hogy szakmailag magas szintű, gyakorlatias és hiteles, emberileg és erkölcsileg megbízható partnerként és élvezetes előadóként dolgozzam együtt az ügyfeleinkkel a képzésekben, fejlesztésben, szem előtt tartva, hogy ügyfeleink a mi hozzáadott értékünkkel egyrészt több profitot akarnak termelni, másrészt emberi kapcsolataikat jobbá tenni. Ezeknek a céloknak az elérését segíti a kicsit több, mint 2 évtized tapasztalata.

Magyar Kata

1997-től két idegenforgalommal és vendéglátással foglalkozó középvállalkozás gazdasági és pénzügyi vezetőjeként tevékenykedtem. Feladataim közé tartozott a pénzügyi rendszer auditálása, a gazdasági tevékenység háttérműveleteinek ellátása, a megvalósításához szükséges jogi és eszközrendszer megismerése, megteremtése, valamint az üzleti partnerekkel és ügyfelekkel történő kommunikáció követése.

2005-ben végeztem a Szolnoki Főiskola közgazdász szakán, majd 2008-tól egy német pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem behatóbban foglalkozni a különböző pénzügyi területekkel, ekkor szereztem meg a Regisztrált Pénzügyi Tervező végzettséget. 2013-ban Akkreditált tréningvezető végzettséget, 2019-ben pedig Tréner képesítést szereztem, ezáltal tréningjeink tematikáit mind a követelményeknek, mind pedig az ügyfeleink kívánságának megfelelően tudjuk alakítani. Pszichológiai és grafológus/írásszakértő képzettségemnek köszönhetően hatékony eszközök állnak a rendelkezésünkre a személyiségfejlesztés többféle területén.