Rólunk

Stoll Gábor

1996 óta foglalkozom sikeres értékesítési rendszerek (B2B és B2C) felépítésével és ügyfélkapcsolatok menedzselésével, továbbá 2002 óta people-management-tel, mentorálással, képzéssel, üzleti személyiségfejlesztéssel. Pályafutásom alatt közel ezer jelölt interjúztatásával, több száz kolléga felvételével, képzésével, fejlesztésével és jó néhány munkatárs exit-management-jével kapcsolatban szereztem értékes tapasztalatokat, emellett folyamatosan képzem magam a pszichológia és az ember testi és lelki működésének különböző területein.

1996-ban a legkeményebb iskolában, egy életbiztosítási MLM rendszerben kezdtem a pályafutásom, majd 1999-től egy rendkívül sikeres magán-egészségügyi cég (Medicover Zrt.) szolgáltatási palettájának és ügyfélkörének kiépítésében értékesítőként, 2002-től értékesítői csapatának országos szintű kiépítésében értékesítési igazgatóként, emellett 2003-ban igazgatósági tagként a Medicover Egészségpénztár (most Aranykor Ept.) létrehozásában vállaltam úttörő szerepet. 2004-ben rövid (egy éves), de annál intenzívebb kitérőt tettem a CD és DVD gyártás világába (MC CD Kft. Sales&Marketing igazgató, 30% forgalomnövekedés), majd 2005-től egy német pénzügyi tanácsadó cégnél (AWD Magyarország Kft.) egyrészről a magyar cég történetének legsikeresebb tanácsadójaként, másrészről menedzserként 5 éven keresztül kulcsszerepet játszottam az értékesítési eredmények látványos felfuttatásában, egy rekorderedményeket elérő, 27 fős csapat létrehozásában és mentorálásában, valamint egy 140 fős tanácsadói és vezetői csapat kiválasztási és képzési rendszerének kialakításában és a mindennapi fejlesztési feladatokban. Angol nyelvtudásomnak sokszor vettem hasznát, külföldön (USA) és 10+ év üzleti tárgyalásain egyaránt. 2008-ban az országban 7-ként kaptam meg Regisztrált Pénzügyi Tervező minősítésemet, időközben lediplomáztam a Szolnoki Főiskola közgazdász szakán, valamint elvégeztem egy 3 éves Management Akadémiát és egy nemzetközi Train the Trainer kurzust.

17 év küzdősport és harcművészeti (kung-fu, capoeira, kick-box, thai box) tapasztalatai arra is megtanítottak, hogy eredmények eléréséhez a személyiségnek is nagyon komolyan fejlődnie kell. Ahogyan eddigi edzőim, mentoraim és mestereim tudásukat szívesen adták át nekem, én is hasonlóan szívesen állítom ezirányú tapasztalataimat, gondolkodás- és látásmódomat mások boldogulásának szolgálatába. Számomra fontos, hogy örömmel, bizalommal és tudással felvértezve haladjunk tovább a kapcsolatainkban, ezért állítottuk össze fejlesztő tréningjeinket ezen vezérelvek mentén.

2010-ben, saját cégünk megalapításakor fő törekvésem volt, hogy szakmailag magas szintű, gyakorlatias és hiteles, emberileg és erkölcsileg megbízható partnerként és élvezetes előadóként dolgozzam együtt az ügyfeleinkkel a képzésekben, fejlesztésben, szem előtt tartva, hogy ügyfeleink a mi hozzáadott értékünkkel végső soron több pénzt akarnak keresni, több profitot akarnak termelni és jobb életet élni. Ennek a célnak az elérésében segít kicsit több, mint 2 évtized tapasztalata.

Magyar Kata

1997-től két idegenforgalommal és vendéglátással foglalkozó középvállalkozás gazdasági és pénzügyi vezetőjeként tevékenykedtem. Feladataim közé tartozott a pénzügyi rendszer auditálása, a gazdasági tevékenység háttérműveleteinek ellátása, a megvalósításához szükséges jogi és eszközrendszer megismerése, megteremtése, valamint az üzleti partnerekkel és ügyfelekkel történő kommunikáció követése.

2005-ben végeztem a Szolnoki Főiskola közgazdász szakán, majd 2008-tól egy német pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem behatóbban foglalkozni a különböző pénzügyi területekkel, ekkor szereztem meg a Regisztrált Pénzügyi Tervező végzettséget. 2013-ban Akkreditált tréningvezető végzettséget, 2019-ben pedig Tréner képesítést szereztem, ezáltal tréningjeink tematikáit mind a követelményeknek, mind pedig az ügyfeleink kívánságának megfelelően tudjuk alakítani. Pszichológiai és grafológus/írásszakértő képzettségemnek köszönhetően hatékony eszközök állnak a rendelkezésünkre a személyiségfejlesztés többféle területén.