AKIKKEL MÁR DOLGOZTUNK:

Salga Péter – Dyntell Mo. Kft / Dyntell Corporation CEO: ” Amikor Gábor először felhívott, éppen egy ügyfélhez siettem és gyorsan le akartam rázni, de az első néhány kérdése kíváncsivá tett. 3 perc beszélgetés után úgy éreztem, hogy szeretném, ha az én értékesítőim is olyan felkészültek lennének, mint ő – szóval nem ráztam le, és azóta is együtt dolgozunk vele. A tőle tanultaknak köszönhetően néhány olyan ügyféllel, akivel már régóta húzódtak a tárgyalások és elég reménytelennek nézett ki a dolog, sikerült üzletet kötnünk mindannyiunk megelégedésére.”

Kolozsiné Kiss Mariann – Sweet-Line 98 Kft. Country manager: Mi volt az eddigi leghasznosabb, legjobb tréning, amin Ön vagy a munkatársai részt vettek: Stoll Gábor tréningje a Sweet-Line 98 Kft-nél.” (kérdőívre adott válasz)

Varga Zoltán – Sz Variáns Kft. termelésvezető: “Hasznos és jó hangulatú tréning volt, vezetői képességeim fejlesztésében maximális segítséget nyújtott.”

Sima Gergely – Szinapszis Kft. értékesítő: “(Az értékesítési tréning) színvonalas, gyakorlatias és hasznos. A kung-fu szemlélet érvényesítése nagyon érdekes és témába vágó volt.”

Pál Erika – Innonic Group Zrt. HR specialista: “Köszönöm a lehetőséget. Örülök, hogy a karrierem elején részt vehettem egy ilyen tréningen, minden blokkban hallottam hasznos információt. Örülök, hogy aktívan dolgozhattunk a feladatokon, sokkal többet tanulhattunk így és mindenképpen a kreativitásunkat is be kellett vetnünk.”

Frank Marton – Medicover Zrt. CEO:
“Gabor worked with me on the Medicover team and he is one of the best pure sales talents I have met in anywhere.” (Gáborral a Medicover csapatában dolgoztunk és ő az egyik legjobb született értékesítő tehetség, akivel bárhol is találkoztam.)

Mezei Tünde – A Padma ház vezetője, egészség-mentor:
“Gábort nagyon széles látókörű és szintetizáló gondolkodású MENTORNAK nevezném inkább, mint csupán coachnak. Munkám és pályafutásom során nagyon sokféle típusú emberrel találkozom, így van bőségesen összehasonlítási alapom. Nagyon jó érzés úgy dolgozni valakivel, hogy megjelenhet bennem az a gondolat: „mintha a saját vállalkozásán dolgozna!”. Minden alkalmat alig vártam, amikor együtt gondolkodtunk a cégem jövőjéről, a cégben rejlő lehetőségekről. A találkozások közötti időszakokban is jelentkezik, emlékeztet a feladatokra, érdeklődik, hogy haladok. Ez szintén jól esik, hisz fontosnak érzem magam és nem egynek az ügyfélkörén belül, hanem A LEGFONTOSABB ügyfelének. Rendszerezett, szisztematikus és következetes ember. Nos, ha olyan coachot keresel, akivel őszintén, nyitottan és eredményesen tudsz beszélgetni céged jövőjéről és a saját életed lehetséges alakulásáról, akkor Gáborhoz bizalommal fordulhatsz, minden szempontból a megfelelő emberrel fogsz találkozni. Legyen szó pénzügyekről, rendszerekről, az emberi mivoltodról, Gábor tartalmas életének eredményeként objektív és mégis személyre szóló rálátást ad az életed bármely területére.”

MOST HADD BESZÉLJENEK A SZÁMOK IS:

Eredményes partnerkommunikáció tréning visszajelzés  (Hotel Divinus, 22 résztvevő, 2018 november, GINOP 6.1.6, ):

Gábor, az elégedettségmérők eredményei az oktatóra vonatkozóan mind elméleti, mind gyakorlati szempontból (10-es skálán): 9.5″

Értékesítési tréning értékelés (Sweet-Line ’98 Kft, 11 résztvevő):

Dyntell Szoftver Kft (telesales tréning, 5 résztvevő):

  • Telesales hideghívási arányok tréning előtt: 100/2 (2%)
  • Telesales hideghívási arányok tréning után: 100/17 (17%) = 850% növekedés!!!!!

Képtalálat a következőre: „medicover”